'VAC' geeft prijzen weg in vakantie

NielsonDe makers van het ‘Vrijdagavondcafé’ (VAC) zijn nog even op vakantie, echter vanaf 11 september a.s. zijn zij weer iedere vrijdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur van de partij. Maar zelfs tijdens hun vakantie geven zij mooie prijzen weg! Wil jij gratis met z’n tweetjes naar het optreden van Nielson (foto) tijdens de Feestweek Aalsmeer? Like dan de Facebookpagina van het Vrijdagavondcafé en laat weten waarom je zo graag naar zijn optreden wilt op vrijdag 11 september. Onder alle inzenders verloot het populaire radioprogramma op 1 september een setje van 2 kaartjes. De programmamakers zijn drukdoende Nielson meteen in de eerste uitzending achter de microfoon te krijgen voor een interview.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 augustus 2015 om 21:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×