Nieuw seizoen 'Door de Mangel'

Het presentatieduo Mylène en Elbert van ‘Door de Mangel’ zijn weer uit het buitenland teruggekeerd en laten er met technici Edgar en Olaf geen gras over groeien. Dat houdt in dat zij weer vol vragen zitten voor een nieuw seizoen van Aalsmeers enige talkshow. Na zes herhalingen zal Coen Eveleens als 89ste gast de nieuwe serie live-uitzendingen starten op maandag 17 augustus a.s. om 19.00 uur. Coen van jachthaven ’t Drijfhuis (foto) is voor de zomervakantie al uitgenodigd door Jasper Engel van bakkerij Vooges. Jasper wil graag van zijn oude schoolvriend weten hoe hij de jachthaven toch iedere keer weer vol met al die boten krijgt.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 10 augustus 2015 om 21:40 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×