Ons Tweede Thuis in 'Halte Zwarteweg'

Ons Tweede ThuisOp donderdag 20 augustus valt er om 18.00 uur weer een nieuwe uitzending te beluisteren van ‘Halte Zwarteweg’. Te gast in het programma is dan Ilona Heemskerk van Stichting Ons Tweede Thuis. Zij is locatie verantwoordelijke op twee vestingen van de stichting in Amstelveen. Zij vertelt over haar werkzaamheden bij Ons Tweede Thuis en gaat verder in op het reilen en zeilen binnen de stichting. Dit alles aangevuld met leuke muziek en een column van Rinus!

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 16 augustus 2015 om 22:15 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×