Laatste muzikale ‘Aalsmeer Politiek’

Jason PijnakerTijdens het zomerreces verzorgt Sem van Hest iedere zaterdag een muzikaal politiek uurtje. Zaterdag 22 augustus de laatste aflevering, waarna de politici weer terugkeren van vakantie. Deze week is het Jason Pijnaker (foto) die zijn muzikale voorkeur mag laten horen. In de vorige uitzendingen was vooral de gevestigde politieke orde aan het muzikale woord, deze laatste uitzending aandacht voor jong en aanstormend talent. Pijnaker is een fractieassistent van de VVD. Benieuwd naar zijn favoriete muziek? Luister dan zaterdag om 12.00 uur naar ‘Aalsmeer Politiek’.

Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 augustus 2015 om 22:06 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×