Sportieve 'Let'sgo2theDisco'

SportpassieDeze week zijn de scholen weer begonnen en de eerste schoolweek sluit je vrijdagavond gezellig af met ‘Let’s go to the Disco’. Kim en Joey ontvangen deze week ook twee sportieve gasten van SportPassie (foto), zij komen alles vertellen over het SportPassie weekend in augustus. Met welke sporten kan je allemaal kennismaken? Je hoort het vrijdag. Ook komt Ron naar de studio, hij is judo-leraar en heeft zijn eigen judoschool. Wat leer je allemaal met judo, voor wie is het? Tenslotte kondigen Kim en Joey ook een nieuwe rubriek aan, waarvoor zij op zoek zijn naar leuke klassen, verenigingen en vriendengroepen. En ze hebben ook een heel leuk nieuwtje! Nieuwsgierig? Stem dan vrijdag je radio af op Radio Aalsmeer.

Het jeugdprogramma ‘LetsGo2theDisco‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 17 augustus 2015 om 22:11 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×