Rob Taekema gast bij 'Sem op Zaterdag'

Rob TaekemaIn plaats van de eerder aangekondigde Zuid-Europese muziekpareltjes, ontvangt Sem van Hest zaterdag een gast in zijn uitzending: Rob Taekema. Hij was leadzanger van de band Fruitcake, bekend van o.a. de wereldhit My Feet Won’t Move. Tevens was Taekema leider van bands bij diverse tv-programma’s uit de jaren 80 en is hij tot aan de dag van vandaag nog altijd muzikaal actief. Rob is pop-quizmaster in de Beach waar hij elk seizoen een aantal quizzen organiseert. Hij gaat zijn muziekkeuze uit de jaren 50-60 laten horen en vertelt uiteraard over zijn carrière en huidige werkzaamheden.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 augustus 2015 om 7:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×