Veranderingen in programmering

Radio AalsmeerRadio Aalsmeer introduceert een aantal nieuwe programma’s. Zo kun je vanaf heden elke zaterdagavond tussen 17.00 en 19.00 uur genieten van het muziekprogramma ‘Zaterdag van het Sentiment’, gepresenteerd door Cock Bareuh. Elke eerste zaterdag van de maand bezorgen Frederik en Niels je een super avond met het programma ‘Superzaterdag’ van 21.00 en 23.00 uur. Op de derde zaterdag van de maand is hetzelfde tijdstip gereserveerd voor een boeiende liveshow op locatie en elke tweede en vierde zaterdag van de maand kun je genieten van de in juni gestarte show ‘Start-up’.

Daarnaast schuiven twee programma’s naar een nieuw tijdstip: op de oneven zaterdag hoor je tussen 19.00 en 21.00 uur ‘Met Peter in de ether’, in de even weken is het de beurt aan‘Element of House’. Tot slot hebben twee programma’s een naamsverandering ondergaan. Jeugdprogramma ‘Let’sGo2theDisco’ heet vanaf heden ‘Let’s Go!’. Het voormalig ‘Stamtafel Lifestyle & Gezondheid’ draagt nu de naam ‘That’s Life’.

Gepubliceerd: 31 augustus 2015 om 22:53 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×