'Let's go' zonder disco

kindermiddag 2014Vrijdag 4 september start het tweede seizoen van Let’s go to the Disco. Het tweede seizoen start gelijk met een nieuwe naam, namelijk Let’s Go! Een nieuwe naam en het programma krijgt ook nieuwe items, maar blijft een gezellig uurtje radio met veel muziek, nieuwtjes en leuke interviews.
Vrijdag schuift Ron Leegwater aan namens de Rabokindermiddag. Hij komt alles vertellen over deze middag in de feesttent. Ron neemt ook nog iets leuks mee. Want namens de Rabo Kindermiddag mogen Joey en Kim een hele gave prijs weggeven die alles te maken heeft met de Efteling. Wil jij nog mee doen? Dat kan tot en met woensdag 2 september! Hoe kijk dan even op www.radioaalsmeer.nl voor meer informatie. Wel doen hoor want deze prijs wil je gewoon winnen!

Kirsten komt vrijdag ook gezellig langs in de studio. Zij gaat alles vertellen over de Kindermiddag op het Raadhuisplein tijdens de Ride for the Roses. Je hoort van haar wat er allemaal te beleven en zelfs hoe jij nog een handje kan helpen.
Heb jij een vraag voor een van onze gasten of wil je een nummer aanvragen voor je beste vriendin, je grote broer of je tofste meester? Dat kan! Bel dan tijdens de uitzending naar 0297-325858. Een mailtje sturen kan ook naar letsgo@radioaalsmeer.nl of laat een berichtje achter op onze facebookpagina of stuur een tweet naar @LG2tD.

Het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ (voorheen ‘Let’sGo2theDisco’) wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Tijdens het nieuwe seizoen komen er ook weer nieuwe items voorbij. Zo komt Danielle Jonker iedere maand met je koken in “Danielle’s Kinderkeuken”. Zij beantwoord daarin een vraag van de luisteraar die gaat over eten. Daarna wordt er tijdens de uitzending iets lekkers gemaakt.

Ook is er maandelijks ruimte voor “Let’s Go got Talent”. Kan jij goed zingen, een muziekinstrument bespelen of maak jij een heel goede mix? Dan ben je van harte welkom in de studio omdat te laten horen.

“Let’s go Kids in de Studio” biedt jou de kans om samen met je team, vriendengroep, vereniging of klas een uur lang radio te maken met Joey en Kim. Iedere maand nodigen zij een groep uit in de studio. Je mag je eigen muziek uitkiezen en zelf je interviews doen. Dus heb jij als team, vereniging, klas of vriendengroep iets bijzonders te vertellen, gaan jullie een gave actie doen of zijn jullie kampioen geworden? Geef je dan op.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan één van deze items? Opgeven kan door een mailtje te sturen naar letsgo@radioaalsmeer. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om tijdens de uitzending gewoon eens een keer langs te komen en mee te feesten in de studio.

Gepubliceerd: 31 augustus 2015 om 22:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×