Win bloemschikworkshop bij vernieuwd programma

Schermafbeelding 2015-08-30 om 15.10.43Het programma ‘Stamtafel Lifestyle & Gezondheid’ heeft een naamswijziging ondergaan. Het donderdagavondprogramma over gezondheid, lifestyle en maatschappij heet voortaan ‘That’s Life’.

Tijdens de eerste editie onder de nieuwe naam, schuiven er veel gasten aan. Om 20.00 uur starten programmamakers Jenny Piet en Rinus van Itterzon met hun vaste rubriek over de Vrijwilligerscentrale, met deze week Ineke Hoogeveen-Jansen over haar vrijwilligerswerk bij het Rode Kruis. Ook is Jacqueline Boerma van Het Boerma Instituut te gast. Met haar wordt teruggeblikt op het Aalsmeer Flower Festival en ze vertelt over een heuse primeur. Tot slot neemt Els Visser plaats achter de microfoon om te spreken over orkest Sursum Corda en wordt Marco Heere geïnterviewd over streekproducten die worden thuisbezorgd.

Daarnaast kun je tijdens de uitzending een leuke prijs winnen: Jacqueline Boerma geeft de workshop ‘Horizontaal Nazomer arrangement’ weg! Deze vindt plaats op maandagavond 14 september van 19.15 tot 22.00 uur. Hoe je kans kunt maken, hoor je tijdens de uitzending.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 30 augustus 2015 om 15:12 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×