Feestmaand op Radio Aalsmeer

opbouwen feesttentIn de maand september is er heel veel te doen in Aalsmeer, zo veel dat we wel van een feestmaand kunnen spreken. Uiteraard feest Radio Aalsmeer mee! Dat betekent dat de radiomakers een drukke periode voor de boeg hebben, maar dat u thuis niets hoeft te missen.

Braderie
In het eerste weekend is het al direct raak: zaterdag de braderie in het centrum van Aalsmeer. De radio-omroep zal daar de hele dag aanwezig zijn. Er wordt een locatiestudio opgebouwd en vanaf 11 uur zullen de programma’s live vanaf het Molenplein komen.

Ride for the Roses
Zondag 6 september zal door de Ride for the Roses het verkeer in Aalsmeer behoorlijk ontregeld zijn, maar Radio Aalsmeer is al op tijd op pad en zal weer live vanaf locatie uitzenden. Dit keer wordt de studio opgebouwd in de FloraHolland Bloemenveiling en komen (een deel van) de programma’s daarvandaan. Er zal verslag worden gedaan van de start en terugkomst van de fietstocht met tussendoor sfeerimpressies en interviews. Ook zal er een razende reporter rondrijden over het parcours.

Pramenrace
Traditiegetrouw zal de lokale omroep ook veel aandacht besteden aan de Pramenrace op zaterdag 12 september. Er zal meegevaren worden met een heuse Radio Aalsmeer-sloep en het unieke is dat daarvandaan de uitzending verzorgd gaat worden. Natuurlijk ook hier weer sfeerimpressies van diverse verslaggevers langs de route.

Niets missen
De thuisblijvers hoeven dus niets te missen! Ook de feestweek zal de nodige aandacht krijgen, wordt er live uitgezonden vanaf de Kunstroute en zijn er plannen voor een uitzending vanaf de Hibra. Houd www.radioaalsmeer.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Uw bedrijf in de spotlights zetten door een radiocommercial? Dat kan nog steeds voor een speciaal actietarief en is goedkoper dan u denkt!

Gepubliceerd: 3 september 2015 om 7:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×