Super Zaterdag betekent vuurwerk

vuur en licht op het waterVanavond is de eerste aflevering van het gloednieuwe programma ‘Super Zaterdag’, dat voortaan iedere eerste zaterdag van de maand tussen 21:00 en 0:00 uur wordt uitgezonden. Programmamakers Niels en Frederik kennen we nog van ‘De Showkas’ en ze zijn vastberaden om drie uur toffe radio te maken. Daarom ook maar een keer per maand, want het moet natuurlijk wel echt super blijven…

De eerste uitzending is gelijk al bijzonder, want er wordt namelijk live uitgezonden vanaf motorjacht ‘Le Duc D’Eau’ tijdens ‘Vuur en Licht op het Water’. En zonder Frederik, maar met invaller Lennart. Vanuit een drijvende studio dit keer dus, na vandaag ook al de hele dag vanaf het Molenplein te hebben uitgezonden tijdens de braderie. Het evenement bestaat uit de verlichte botenshow, waar ieder jaar weer honderden kleine en grote boten aan deelnemen. Prachtig verlicht vaart de stoet een route die begint op de kleine poel, via de Blauwe Beugel naar de Ringvaart leidt, alwaar wordt doorgevaren tot de Aalsmeerderbrug. Daar keert de stoet weer terug naar de Blauwe Beugel om door te varen naar de grote poel. Daar gaan de boten op rij voor anker, met uitzicht op het spectaculaire vuurwerk dat om 23:00 uur losbarst.

Vanaf de boot maken we het live mee vanavond en ook collega Ron zal inbellen om verslag te doen van de festiviteiten die bij de watertoren plaatsvinden. Thuis bij de radio blijven dus vanavond, of neem ‘m mee als je gaat kijken.

Gepubliceerd: 5 september 2015 om 20:38 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×