Jongerenwerker Sander Jongkind in 'Door de Mangel'

Sander Jongkind_autootjeAl meer dan twee jaar kunt u naar de wekelijkse talkshow ‘Door de Mangel’ luisteren op Radio Aalsmeer. Daarin staat in iedere maandagavond een inwoner van Aalsmeer of Kudelstaart centraal. De gast van afgelopen week was de ambitieuze Kudelstaartse disc-jockey en timmerman Ronny Nisters alias DJ Nista.  Deze vakman vertelde dat muziek heel belangrijk in zijn leven is en noemde zichzelf “eigenwijs, gek en perfectionistisch”.

Voor maandag 21 september heeft Ronny ook weer gezorgd voor een interessante Aalsmeerder. De 94ste gast die live door de mangel gehaald zal worden is Sander Jongkind (foto), bekend als jongerenwerker in N201, het jongerencentrum van Aalsmeer. Hij werd in de uitzending de ‘partypapa’ van Ronny genoemd en de DJ wil graag van hem weten wat zijn muzieksmaak is. En houd de berichten in de gaten, want de 100ste gast in ‘Door de Mangel’ beloofd een bijzondere te worden!

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 september 2015 om 18:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×