Een opgeruimde 'Let’s Go!' vol muziek

KokenVrijdag 18 september heeft ‘Let’s Go!’ visite. Groep 7 van de Antoniusschool komt samen met juf Sharron langs. Zij hebben deze week meegedaan aan een schoonmaakactie in Kudelstaart. Natuurlijk vertellen zij over wat ze tijdens het schoonmaken allemaal zijn tegenkomen en de kinderen laten ook hun muzikale op 5 horen. Maar dat niet alleen. Tijdens de uitzending hoor je ook de nummers van de deelnemers die zaterdag optreden tijdens de halve finale van het Junior Songfestival! Heb jij een favoriet? Laat het de redactie weten! Ook ben je altijd welkom om langs te komen in de studio om het ons tijdens de uitzending te vertellen.

Daarnaast heeft ‘Let’s Go!’ een leuke winactie. Tot vrijdag 18 september kunnen kinderen zich opgeven voor ‘Danielle’s kinderkeuken’. Stuur jouw vraag over eten naar info@daniellejonker.nl en maak kans om samen met iemand te komen koken tijdens een uitzending.

Het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ (voorheen ‘Let’sGo2theDisco’) wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 september 2015 om 17:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×