Kersverse 'Vrijdagavondcafé' met Twitterhit en Nielson

Ron en NielsonNa een lange zomerstop gaan vrijdagavond 18 september de radiodeuren van ‘Vrijdagavondcafé’ weer open. Deze aflevering wordt gepresenteerd door Ron en Caroline. Je hoort deze eerste editie een reportage over wijkagent Erik van den Brun en Jeroen (hij bedacht de rubrieknaam voor Van den Brun en won een tochtje met de politieboot) op het water. Ook komt zanger Nielson (foto, samen met Ron) aan het woord. De zanger van hits als ‘Sexy als ik dans’ en ‘Hoe’ heeft opgetreden tijdens Feestweek Aalsmeer en na afloop sprak Ron met hem. Maandelijkse gast “Radiokok” Marc Eveleens is er ook en neemt de luisteraars mee naar de Spaanse keuken. Ook Kirsten schuift even aan om te vertellen over haar nieuwe radiorubriek in ons programma.

Uiteraard zijn ook de vaste items te horen, waaronder de Twitterhit. Deze week is het team voor de Twitterhit op zoek naar een hit met een getal in de titel of band/artiestennaam. Onder alle inzenders worden weer 2 bioscooptickets verloot. Geef jouw inzending door via de Facebookpagina, via het Twitteraccount of bel (0297-325858)/mail (studio@radioaalsmeer.nl) tijdens de uitzending.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 14 september 2015 om 17:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×