Radio Aalsmeer live bij Kunstroute en Hibra

HibraRadio Aalsmeer heeft de afgelopen weken diverse live uitzendingen verzorgd. Zo was de lokale omroep aanwezig op de braderie, bij Vuur en Licht op het Water, de Ride for the Roses, de vrijdagavond in de feesttent en de Pramenrace. Maar daarmee is de koek nog niet op!

Dit weekeinde zullen er wederom vanaf twee locaties live uitzendingen worden verzorgd. Allereerst is het ‘Weekend Magazine’ aanwezig bij de Kunstroute. De locatiestudio wordt opgebouwd bij het atelier van Anneke Harting, Loods 123 op Jachthaven de Oude Werf, Uiterweg 123-127. Een van de gasten tussen 13.00 en 17.00 uur is Jasper Schouten (Aalsmeerse muzikant/zanger) en verder zullen heel veel kunstenaars te beluisteren zijn.

Zondag wordt de studio verplaatst naar het bedrijventerrein Hornmeer waar weer het jaarlijkse motorenspektakel de Hibra wordt georganiseerd. Met op de achtergrond het geronk van vele motoren zal het ‘Weekend Magazine’ live worden uitgezonden. Naast de gebruikelijk onderwerpen, zal er natuurlijk veel aandacht zijn voor de vele motoren en hun berijders.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 13 september 2015 om 22:43 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×