Sonority in V.A.C.

SonorityOok komende vrijdag is het tussen 21.00 en 23.00 weer gezellig druk in het Vrijdagavondcafé. Deborah is deze week weer van de partij met haar social media rubriek om exact 22.22 uur. Zij neemt de luisteraar mee in alle opvallende berichten die zijn verschenen op de sociale media in Aalsmeer en Kudelstaart. Ook komt Popkoor Sonority op bezoek in de studio. Vanwege het 25-jarig bestaan geeft popkoor Sonority tweemaal een jubileumconcert in het Dorpshuis in Kudelstaart en daar willen zij natuurlijk graag over komen vertellen.
Uiteraard is er in dit twee uur durende radioprogramma ook veel aandacht voor muziek uit de 80’s, 90’s en de hits van nu en zijn er de vaste onderdelen: De Twitterhit, De Soulshow-classic en Ron’s Top 40 Hitarchief.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 september 2015 om 22:27 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×