Een gezonde 'Let's Go!'

JOGGKomende vrijdag begint je weekend weer om 18.00 uur met een swingend uurtje ‘Let’s Go!’. Joey en Kim hebben deze week een gezonde uitzending. Danielle komt voor de eerste keer langs om haar rubriek ‘Daniëlle’s Kinderkeuken’ te presenteren. Zij gaat een vraag beantwoorden van één van de luisteraars en ook iets lekkers maken. Het recept is na de uitzending terug te vinden op de Facebookpagina van ‘Let’s Go!’. Ook komt Mariëlle Splinter langs om alles te vertellen over JOGG. Heb je een vraag voor Danielle of voor Mariëlle? Bel, mail of chat tijdens de uitzending. Langskomen in de studio kan ook!

Kim vertelt ook nog alles over de open dag bij de Crown Studio’s aankomende zondag. En we hebben het ook nog even over het Junior Songfestival. Heb jij een vraag voor Danielle of voor Marielle? Wil je je favoriete JSF hit horen of een nummer aanvragen voor je favoriete zwemjuf? Bel, mail, chat mee tijdens de uitzending of kom gewoon even langs in de studio! Dan maken we er weer een feestje van!

Het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ (voorheen ‘Let’sGo2theDisco’) wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 september 2015 om 22:32 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×