Zondag Open Dag Radio Aalsmeer

De nieuwe studio van Radio AalsmeerDe maand september stond bol van de speciale uitzendingen op Radio Aalsmeer. De lokale omroep was de afgelopen weken op vele locaties te vinden. Mocht u eens de programmamakers in actie willen zien in de prachtige studio van Radio Aalsmeer dan kan dat komende zondag. De omroep zet dan namelijk de deuren wagenwijd open. Kom gerust eens kijken!

Radio Aalsmeer bestaat op 3 oktober a.s. 29 jaar en maakt al bijna 24 jaar lokale radio voor Aalsmeer en omgeving. En de laatste tijd timmert de omroep steeds steviger aan de weg. Om eens van nabij een radio-uitzending mee te maken of de prachtige radiostudio van de omroep te bekijken, kunt u a.s. zondag terecht in de Crown Business Studio’s aan de Van Cleeffkade. U kunt dan een rondleiding krijgen in de studioruimten en mag u o.a. zelf een nummer aankondigen op de radio. Daarnaast zijn er meer leuke dingen te doen in de studio. Wilt u weten wat precies? Houd dan onze website in de gaten: www.radioaalsmeer.nl. Ook Crown Business Studio’s houdt komend weekend open huis, dus een mooie gelegenheid dit prachtige gebouw eens nader te bekijken.

Gepubliceerd: 21 september 2015 om 22:33 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×