Niels van Pelt en Luus Hooijman op maandagavond

Niels van Pelt_voorwerpDe maandagavond is nog zo’n interessante radio-avond op Radio Aalsmeer. Dat begint met social media-radio in ‘Het Uur van Puur’, het programma dat uw timeline tot leven brengt met wekelijks interessante gasten.

Daarna is het de beurt aan ‘Door de Mangel’, de enige echte Aalsmeerse talkshow. Afgelopen maandag was de bedrijfsleider van jongerencentrum N201 Sander Jongkind te gast. Als nieuwe gast koos Jongkind zijn ‘gabber’ Niels van Pelt. De 95e gast mag maandag 28 september o.a. komen uitleggen of hij op zijn 65e nog steeds zo’n feestbeest is. Daarmee komt de 100ste gast steeds dichterbij. Dat belooft een bijzondere uitzending te worden op 2 november met een grote gast! Noteer de datum alvast in uw agenda.

Om 20.00 uur is het vervolgens de beurt aan Luus Hooijman, veilingmeester bij Flora Holland en ontwerpster van tuinen om haar tien favoriete muzieknummers ten gehore te brengen in ‘De Top 10 van…’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.
De Top 10 van…‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 20.00 – 21.00 uur.
Terugluisteren van beide programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 21 september 2015 om 22:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×