Quiz en dierendag in 'Let's Go!'

Let's go 2 the Disco_2015-09-28Vrijdag 2 oktober hebben Kim & Joey weer een hele gezellige show voor je klaar staan. Tussen 18.00 en 19.00 hoor je naast je favoriete muziek ook weer leuke interviews, wordt er live gezongen en je kan thuis mee doen aan een quiz!

In deze aflevering van het jeugdige familieprogramma komt Monique van kinderboerderij Boerenvreugd vertellen welke activiteiten zij organiseren op dierendag. Ook zal Rick deze week live in de studio vertellen hoe je mee kan doen aan zijn quiz. Hij vertelt hoe je thuis van achter de laptop of via je tablet mee kan doen en een leuke prijs kan winnen en omdat het bijna dierendag is, gaat de quiz natuurlijk over dieren.

Het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ (voorheen ‘Let’sGo2theDisco’) wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Let’s go got talent!
Fenna is het eerste talent van het nieuwe seizoen die vrijdag in de studio live komt zingen. Heb jij ook muzikaal talent, kan je goed zingen, speel je super goed piano of mix jij een vette hit? Geef je dan, net als Fenna, op via letsgo@radioaalsmeer.nl. Natuurlijk staan we ook nog even stil bij het Junior Songfestival. Kim was afgelopen zondag tijdens de open dag op de set van het Junior Songfestival en interviewde daar een aantal luisteraars. Dus dat ga je vrijdag horen en we kijken vooruit op de finale van aanstaande zaterdag. Wie is jouw favoriet en wie denk je dat er gaat winnen? Laat het ons weten via Facebook, Twitter of Instagram.

Natuurlijk kan je vrijdag ook weer lekker mee kletsen via de chat, je kan bellen naar de studio of nog leuke gewoon weer even langskomen! We beloven dat het weer een gezellig feestje gaat worden!

Gepubliceerd: 28 september 2015 om 22:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×