Sem op Hollandse toer

Hollandse muziekAfgelopen zondag hield Radio Aalsmeer dus een open dag. De studio werd bezocht door vele bezoekers en zij konden zo kennis maken met radio maken en de lokale omroep van Aalsmeer. Een regelmatige opmerking van bezoekers was dat er op de radio zo weinig Nederlandstalige muziek te horen is. Dat is jammer. Sem heeft dat ook gehoord en is voor deze liefhebbers het archief ingedoken op zoek naar het Nederlandstalige lied. In ‘Sem op Zaterdag’ hoort u deze week vanaf 11.00 uur o.a. Jacques Brel, Rob de Nijs, Willeke Alberti, Johan Verminnen e.v.a. Maar wist u dat iedere woensdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur het Nederlandstalige lied ook centraal staat in ‘Ik Hou Van Holland’?

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 september 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×