René Spaargaren in 'Halte Zwarteweg'

Rene SpaargarenDonderdag 1 oktober kunt u in Halte Zwarteweg naar een interview luisteren met Aalsmeerder René Spaargaren, medewerker bij Heliomare aan de Zwarteweg. Spaargaren begeleidt de computer werkplaats en is maar liefst 25 jaar werkzaam binnen de organisatie. Komende zaterdag viert hij dit unieke jubileum. Maar René doet meer: hij organiseert o.a. de kerkelijke tentdienst tijdens de feestweek in Aalsmeer en zingt dan zelfs.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 28 september 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×