Win kaarten voor 'Ferry Maat in Aalsmeer'

SoulshowHet weekend start natuurlijk weer met het ‘Vrijdagavondcafé’ tussen 21.00 en 23.00 uur. Deze keer Kirsten met haar nieuwe rubriek: ‘Kirsten’s Vrijdagavond Mini Magazine’ waarin zij de luisteraar o.a. meeneemt naar de nieuwste trends en uitgaansmogelijkheden. Ook schuift Mike Multi aan i.v.m. de organisatie van ‘Ferry Maat in Aalsmeer’. En natuurlijk zijn er twee kaartjes te winnen voor dit Soulshowfeest dat op 10 oktober gaat plaatsvinden. Stuur jouw favoriete Soulshow/Dance-classic in en maak kans op deze gratis kaarten. Insturen kan via: studio@radioaalsmeer.nl, een bericht op de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé, een tweet op @Vrij_avondcafé of bellen met de studio: 0297-325858 tijdens de uitzending. Aan het einde van de uitzending zullen presentator Ron en Mike Multi de winnaar bekend maken.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 29 september 2015 om 8:00 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×