Geen Leen maar René door de mangel

René Vreken‘Door de Mangel’ is de wekelijks veelbeluisterde Aalsmeerse talkshow. Afgelopen maandag was de drukke en chaotische Niels van Pelt te gast bij Mylène en Elbert. Daarnaast vond Niels zichzelf “onzekerder dan nodig”. Hij bleek een groot muziekliefhebber en een vaste bezoeker van Lowlands. Al 17 jaar bezoekt hij dit festival ononderbroken. Als nieuwe gast koos Van Pelt de bekende muzikant Leen Mulder. “Ik kan me haast niet voorstellen dat hij nog nooit is uitgenodigd. Hij heeft zoveel anekdotes te vertellen”, aldus de Kudelstaartse geluidstechnicus. Helaas is Leen op het laatste moment verhinderd en moest er een vervanger gezocht worden.
En die is er! De Kudelstaartse fysiotherapeut René Vreken is bereid gevonden plaats te nemen in de studio. Hij is verbonden aan het Paramedisch Adviescentrum Aalsmeer (PACA). Dat René ook de nodige anekdotes te vertellen heeft, mag duidelijk zijn.

René Vreken is de 96ste Aalsmeerder die langskomt en dat betekent dat de 100ste gast steeds dichterbij komt. Afgelopen maandag onthulden de presentatoren dat deze gast een bekende Aalsmeerder gaat worden. Eentje die iedereen kent! Noteer de datum alvast in uw agenda: maandag 2 november a.s.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Gepubliceerd: 29 september 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×