'Weekend Magazine' houdt u op de hoogte

HandbalZondag 18 oktober kunt u weer luisteren naar het ‘Weekend Magazine’ op Radio Aalsmeer. Presentatoren Kim en Eric zijn blij dat zij herfstvakantie hebben en komen in de studio tot rust. Met goede muziek en leuke gesprekken maken zij het gezellig. U hoort of FC Aalsmeer en RKDES in staat zijn om hun goede spel door te zetten. De handbaldames 1 van FIQAS Aalsmeer komen ook langs voor een gesprek over de wedstrijd van zaterdagavond. Er is aandacht voor de andere sporten en voor cultuur. De Binding komt langs om over de Bazaar te vertellen. De Stem van de Bok belt ook nog even in… wat zal dat zijn?
Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×