Tessa Westerhof gemangeld

Tessa WesterhofDe wekelijkse gast in ‘Door de Mangel’  was vorige week Thomas Zekveld. Deze vrolijke uitbater van Feesterij de Bok vertelde honderd uit over o.a. zijn plannen voor de toekomst. Presentatoren Mylène en Elbert ontvangen maandag 7 september ook weer een interessante Aalsmeerder. De 91ste gast die live door de mangel gehaald zal worden is Tessa Westerhof (foto). Zij is jeugdcoach en jongerenwerker in Aalsmeer en zal volgens Thomas Zekveld ongetwijfeld een interessant verhaal te vertellen hebben.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 september 2015 om 7:41 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×