'Sem op Zaterdag' is jarig!

Sem-van-Hest-150x150‘Sem op Zaterdag’, het muziekprogramma waarin jaren 30-50 uit de vorige eeuw centraal staan, bestaat één jaar!
Programmamaker Sem van Hest heeft zich in dat jaar flink ontwikkeld en maakt niet alleen zijn eigen muziekprogramma, maar is o.a. regelmatig te horen als razende reporter. Om de verjaardag van ‘Sem op Zaterdag’ extra luister bij te zetten zal  de presentator a.s. zaterdag een uur muziek maken zoals hij dat die eerste zaterdagen deed: een jazzy uurtje. Easy listening jazz, voor zover dat bestaat, zal door de boxen klinken. Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Louis Armstrong, Rosenberg Trio, Rita Reys om er een paar te noemen, zullen zaterdag op de verjaardag vanj Sem op Zaterdag te horen zijn.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 september 2015 om 21:20 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×