'Vrijdagavondcafé' live vanuit de feesttent

NielsonVrijdagavond 11 september  gaan om 21.00 uur de deuren van het ‘Vrijdagavondcafé’ weer open. En de uitzending komt live vanuit de feesttent op het Praamplein en duurt dit keer een uur langer dan normaal.

Caroline, Dennis en Meindert en Ron presenteren live vanuit de tent en doen interviews met bezoekers, organisatie, artiesten en gasten. Natuurlijk proberen zij ook zanger Nielson achter de microfoon te krijgen en geven zij kaarten weg voor de zaterdagavond. Luister gezellig mee naar Feestweek Live. Vanaf volgende week 18 september is er weer een gewoon ‘Vrijdagavondcafé’ op Radio Aalsmeer.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Uiteraard zijn er ook de vaste items zoals Ron´s Top40 Hitarchief, de Soulshowclassic en de Twitterhit. Deze week is het team voor de Twitterhit opzoek naar jouw favoriete feestelijke meezinger. Dat past immers goed bij de Feestweek. Onder alle inzenders worden weer twee bioscooptickets verloot. Geef jouw keuze door via Twitter: @Vrij_avondcafé of via een bericht op de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Of bel tijdens de uitzending met de studio op 0297 325858 of mail naar studio@radioaalsmeer.nl.

Tenslotte wordt er meer bekend gemaakt over de nieuwe maandelijkse rubriek van Kirsten. Luister je mee!?

Gepubliceerd: 6 september 2015 om 21:35 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×