'Let's go' blikt terug

kindermiddag 2014Vrijdag 11 september is er weer een gezellige uitzending van ‘Let’s Go’. Lotte en haar zus Fleur komen dan vertellen over de Ride For The Roses. Lotte is augustus al langs geweest om te vertellen over de fietstocht die zij samen met haar vader ging doen afgelopen zondag. Nu komt ze vertellen over hoe dat is geweest en hoeveel geld ze uiteindelijk heeft opgehaald. Fleur komt alles vertellen over de sponsorloop die zij heeft gedaan samen met haar school de OBS.

Heb jij ook aan de Ride for the Roses, afgelopen zondag? Heb je gefietst, gestept of op een andere manier geld opgehaald? Wij zijn heel benieuwd naar JOUW verhaal dus je bent van harte welkom om langs te komen in de studio of te bellen tijdens de uitzending.

Het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ (voorheen ‘Let’sGo2theDisco’) wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Kim is samen met Dennis naar de Rabo Kindermiddag geweest. Hoe dat is geweest hoor je aankomende vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur. Ook komt Roos langs, zij won afgelopen vrijdag twee kaartjes voor de Efteling. Die komt ze vrijdag live ophalen en we horen natuurlijk van haar wie ze mee gaat nemen die dag en waar ze allemaal in gaan.

O ja, bijna vergeten! Volg je ons al op Facebook, Twitter of Instagram? Doen hoor, want daar vind je leuke nieuwtjes over de show, zie je leuke foto’s van achter de schermen en lees je ook hoe jij je op kan geven voor bijvoorbeeld ‘Let’s Go got Talent’!

Gepubliceerd: 6 september 2015 om 21:50 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×