Feestweek in 'Halte Zwarteweg'

Jan LeliveldVeel reguliere uitzendingen besteden aandacht aan de evenementen in Aalsmeer. Zo ook ‘Halte Zwarteweg’. Dit programma dat wekelijks gemaakt wordt door een groep cliënten en vrijwilligers van de Heliomare Dagbesteding Aalsmeer, staat donderdag 10 september van 18.00 tot 19.00 uur in het teken van artiesten die optreden tijdens de Aalsmeerse Feestweek, zoals Jan Lelieveld en Nielson. Het programma ‘Halte Zwarteweg’ staat afwisselend in het teken van muziek of een interview, deze week zijn de artiesten die optreden tijdens de feestweek dus de rode draad.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 6 september 2015 om 22:05 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×