Live verslag van Pramenrace

PramenraceZaterdag 12 september start om 12.30 uur aan de Aalsmeerse Pontweg de Pramenrace. Daar zal ook een heuse Radio Aalsmeer-sloep afmeren en het unieke is dat vanaf daar de uitzending verzorgd wordt. Uiteraard staan er ook diverse verslaggevers langs de route. Ook tijdens de Kunstroute op zaterdag 19 september en de Hibra op zondag 20 september is de lokale omroep live aanwezig.

Nog nooit zond de lokale omroep zo vaak binnen een korte periode live uit vanaf locatie, want eerder zond Radio Aalsmeer al uit vanaf de braderie en Vuur en Licht op het Water op zaterdag 5 september en the Ride for the Roses op zondag 6 september. Deze uitzendingen zijn terug te luisteren op Radio Aalsmeer Uitzending Gemist.

Gepubliceerd: 6 september 2015 om 22:34 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×