Bob Dylan-special met Dick Kuin

Bob DylanAanstaande zaterdag 31 oktober is het weer tijd voor een special bij ‘Sem op Zaterdag’. Deze keer is Dick Kuin te gast bij Sem. Dick heeft muziek van songwriter Bob Dylan bij zich, zowel door Dylan zelf gezongen als performers die Dylans muziek gecoverd hebben. Uiteraard aandacht voor het aandeel dat Bob Dylan heeft in de ontwikkeling van de Amerikaanse muziekcultuur. Het belang daarvan wordt wel het meest onderstreept door de in 2012 door Barack Obama aan Bob Dylan toegekende ‘Presidential Medal of Freedom’. Het belooft een luisterenswaardig uur te worden a.s. zaterdag om 11.00 uur op Radio Aalsmeer.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 26 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×