‘Door de Mangel’ ontvangt Gerard Joling als 100e gast

Gerard JolingAfgelopen maandag was Louis Blauwhoff de 99e Aalsmeerder die gemangeld werd in ‘Door de Mangel’. De financial controller vertelde een rustige maar sportieve mensen-mens te zijn. De hobby-wielrenner maakt graag verre reizen samen met zijn vrouw en is o.a. in Australië, Cuba en Borneo geweest.

Na de 99e volgt ook de 100e gast en dat is natuurlijk een bijzonder moment. Daarom zijn de presentatoren Mylène en Elbert en technicus Edgar op zoek gegaan naar een bijzondere Aalsmeerder om dit heugelijke moment extra luister bij te zetten. De programmamakers zijn dan ook zeer verheugd te kunnen aankondigen dat niemand minder dan Gerard Joling komende maandag om 19.00 uur naar de Radio Aalsmeer-studio zal komen. Hij zal een uur lang op de bekende manier ‘gemangeld’ worden en tevens zal zijn favoriete muziek te horen zijn. Mocht u Gerard een vraag willen stellen, dan kunt u dat doen door een mailtje te sturen naar studio@radioaalsmeer.nl of via Twitter: #DoordeMangel.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Gepubliceerd: 26 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×