Dictee en borrel in 'Weekend Magazine'

Aalsmeers dicteeZondag 8 november luistert u naar Radio Aalsmeer om op de hoogte te blijven van al het nieuws uit de gemeente. Presentatoren Kim Maarse en Eric Spaargaren verwennen u met goede muziek en gezelligheid. Zij volgen de prestaties van RKDES en FC Aalsmeer op de voet en praten u bij over de komende activiteiten. We bellen met Ingrid Claasen over het driejarig jubileum van de Borrel Aalsmeer en Constantijn Hoffscholte geeft meer informatie over het naderende Aalsmeers Dictee. Sport, cultuur en informatie in een wervelend Weekend Magazine op Radio Aalsmeer.

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 1 november 2015 om 12:36 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×