'Let's go' belt weer met stoomboot

Let's Go_2015-11-02Joey en Kim hebben aankomende vrijdag om 18.00 uur een echte DJ in huis! In Let’s Go got Talent hebben ze deze maand DJ Michael, hij komt vrijdag zijn eigen mix laten horen. Dennis komt weer langs en samen met Kim gaat hij proberen contact te leggen met de stoomboot. De pieten hebben namelijk nieuws! Heb jij trouwens al het Sinterklaas-geluid geraden? Vrijdag heb je weer kans om goed te luisteren en wie weet win jij wel 2 kaartjes voor de Sinterklaasvoorstelling op 28 november bij het Crown Theater.

Het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Kim gaat ook bellen met Marco Hoving, hij speelt David in de musical Spijt! Heb jij een vraag voor Marco over de rol die hij speelt of over de musical? Stuur deze naar letsgo@radioaalsmeer.nl en zal Kim deze vrijdag voor je vragen.

Natuurlijk is er ook weer heel veel muziek, horen we wie Kim denk dat de nieuwe K3 gaat worden en ben jij ook weer welkom om even langs te komen! Kan jij er niet bij zijn, maar wil je wel gezellig mee praten of een nummer aanvragen? Dat kan! Natuurlijk kan je vrijdag ook weer lekker mee kletsen via de chat, je kan bellen naar de studio of nog leuke gewoon weer even langskomen! Volg ons via facebook, instagram of twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Gepubliceerd: 1 november 2015 om 22:42 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×