Gerard Joling 100ste gast ‘Door de Mangel’

Gerard JolingDat de talkshow op Radio Aalsmeer een groeiende schare vaste luisteraars aan zich weet te binden, is een publiek geheim. Op maandag 2 november a.s. zullen presentatoren Mylène en Elbert de honderdste gast ontvangen. De afgelopen weken voerden zij, samen met technicus Edgar van Hazendonk, de spanning steeds hoger op, maar afgelopen maandag werd ‘tussen neus en lippen door’ dan de naam van deze bijzondere gast onthuld. De Aalsmeerse bekende Nederlander Gerard Joling zal live in de studio aanwezig zijn om op bekende wijze gemangeld te worden!

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Gepubliceerd: 19 oktober 2015 om 23:56 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×