‘Halte Zwarteweg’ op Bond-toer

James BondDonderdag 29 oktober zendt ‘‘Halte Zwarteweg’ op Bond-toerHalte Zwarteweg’ geen interview uit, maar kunt u  een uur lang muziek beluisteren rond het thema James Bond. Met o.a. nummers van Shirley Bassey (Goldfinger), Paul McCartney (Live and let die), Louis Armstrong (We have all the time in the world) en niet te vergeten de nieuwste van Sam Smith (Writing’s On The Wall) de titelsong voor de nieuwste bond film ‘Spectre’ die donderdag in première gaat.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×