Interview Mieke van Arem

heliomareKomende donderdag 15 oktober kunt u in ‘Halte Zwarteweg’ luisteren naar een interview met Mieke van Arem. Zij is locatieverantwoordelijke van Heliomare aan de Zwarteweg. Zij vertelt met welke veranderingen Heliomare te maken heeft en krijgt door de bezuinigingen in de zorg en hoe Heliomare daarmee omgaat. Ook vertelt zij hoe dit binnen de gemeente Aalsmeer geregeld wordt of gaat worden. Dit alles aangevuld met leuke muziek en een column.

Halte Zwarteweg‘ wordt iedere donderdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. De uitzendingen staan afwisselend in het teken van muziek en een interview. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×