20 jaar Joke Wegman op Radio Aalsmeer

Joke Wegman-2Op 15 oktober 1995 maakte Joke Wegman haar debuut bij Radio Aalsmeer. Op zaterdag 17 oktober 2015, twintig jaar later, staat de omroep tijdens het Weekend Magazine uitgebreid stil bij dit jubileum. Omdat Joke een actueel programma presenteert, kan niet te diep in op de inhoud van het programma ingegaan worden, maar gezellig wordt het zéker. Er komt bezoek langs in de studio, er wordt teruggeblikt op twintig jaar presenteren, de lekkerste muziek is te horen en er wordt aandacht besteed aan het lokale nieuws. Tenslotte zal Joke ook bellen met Peter Römer, die commissaris Buitendam speelt in de voorstelling Baantjer LIVE – 2.

Kortom, het gaat een gezellige middag worden van 14.00 tot 17.00 uur!

Het ‘Weekend Magazine‘ wordt iedere zaterdag en zondag uitgezonden van 14.00 – 17.00 uur en wordt per toerbeurt verzorgd door een heel team aan programmamakers. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 12 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×