Medewerkers in spotlight

niels tenhagen-2866De komende tijd vindt u op de nieuwssite Aalsmeer Vandaag en op onze website iedere week een interview met een medewerker van Radio Aalsmeer. Wie zijn deze mensen die hun ziel en zaligheid in het radiowerk steken? Wie is het gezicht achter de stem? Waar komt hun liefde voor het medium vandaan? Allemaal vragen die beantwoord worden in een serie portretten die Radio Aalsmeer-medewerkster Anna-Maria Mantel maakt voor AalsmeerVandaag en die een dag later ook op de website van Radio Aalsmeer wordt gepubliceerd.

Het spits wordt deze week afgebeten door Niels Tenhagen, programmamaker en techneut bij Radio Aalsmeer.  De rubriek “Spotlight’ vindt u hier.

Gepubliceerd: 12 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×