Prince-fan gast in talkshow

Frank SpringintveldAfgelopen maandag was Eef Niezing, voorzitter van FC Aalsmeer en onderwijsbestuurder te gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. Een man die vastberaden maar met de nodige humor een toekomstvisie wil neerzetten. Zo is zijn toekomstvisie voor FC Aalsmeer dat de vereniging zo hoog mogelijk moet spelen op amateurniveau, maar staat het plezier voor iedereen bovenaan.

Niezing koos als 98ste gast iemand uit zijn nabije omgeving. Penningmeester, eigenaar van de Antenna Uitzendbureaus en Prince-fan Frank Springintveld zal komende maandag om 19.00 uur ongetwijfeld garant staan voor een interessante uitzending. Niezing wil graag weten op welke ‘vreemde’ plekken hij Prince heeft zien spelen. Komende maandag zullen presentatoren Mylène en Elbert ook bekend maken wie de bekende 100ste gast wordt in ‘Door de Mangel’.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Gepubliceerd: 12 oktober 2015 om 23:07 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×