Kirstens Vrijdagavond Mini Magazine

Logo_VAC_Casette-150x150Ook deze week ontvangt Ron, die deze week samen met Marjolein presenteert, weer diverse gasten in het gezelligste radiocafé van de regio. Zo ontvangen zij onder andere Kirsten die deze week weer aan de beurt is met Kirstens Vrijdagavond Mini Magazine. Zij neemt de luisteraar mee op het gebied van uitgaan en lifestyle.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Natuurlijk ook veel muziek uit de 80’s en 90’s en de hits van nu, maar ook Ron’s Top 40 Hitarchief en de Soulshow-classic. Heb je zin om twee tickets te winnen voor een film naar keuze in Bioscoop Aalsmeer? Doe dan mee aan de Twitterhit. De programmamakers zijn deze week opzoek naar een hit met het thema ‘Verlaten worden’. Zowel Engelstalig als Nederlandstalig, alles mag. Stuur jouw inzending via Twitter: Vrij_avondcafé of laat een bericht achter op de Facebookpagina van Vrijdagavondcafé. Tijdens de uitzending bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Gepubliceerd: 18 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×