Meester Eric presenteert eenmalig 'Let's Go'

Let's Go_2015-10-19Vrijdag belooft het weer een gezellige uitzending te worden! Dit keer alleen zonder Kim, maar zij heeft ervoor gezorgd dat “meester” Eric samen met Joey een uur lang voor een gezellige ‘Let’s Go’ gaan zorgen. Eric zorgt voor een uitzending bomvol leuke muziek, hij neemt gezellige gasten mee en roept iedereen op om gezellig naar de studio te komen om er een feestje van te maken.

Het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Kan jij er niet bij zijn, maar wil je wel gezellig mee praten of een nummer aanvragen? Dat kan! Natuurlijk kan je vrijdag ook weer lekker mee kletsen via de chat, je kan bellen naar de studio of nog leuke gewoon weer even langskomen!

Volg ons via Facebook, Instagram of Twitter dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Danielle’s Kinderkeuken
Vergeet je niet op te geven voor “Danielle’s Kinderkeuken”op  30 oktober, met Danielle Jonker. Heb jij een vraag voor Danielle over eten? Wil je weten wat je kan doen met een pompoen? Maakt je moeder niet zo’n lekker lunchtrommel klaar? Wil jij binnenkort uitdelen op school maar je weet niet wat? Stuur dan je vraag naar info@daniellejonker.nl en wie weet kom jij 30 oktober wel bij ons in de studio iets lekkers maken en wordt jouw vraag beantwoord.

Gepubliceerd: 18 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×