Tandenpoetsplaat blijft in 'Aalsmeer by Night'!

AalsmeerByNight-A6-Promo-2015_80s_Vierkant_GeorgeDonderdagavond vanaf 22.00 uur is er wederom een uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ te beluisteren op Radio Aalsmeer. Presentator Meindert van der Zwaard keert in de maand oktober terug naar de muziek uit de jaren 80. Onder de naam ‘October Eighties’ presenteert hij de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1980-1989. Bovendien zijn er de vaste onderdelen, zoals bijvoorbeeld de ‘Tandenpoetsplaat’: een speciale muziektrack om weer even wakker van te worden, te horen rond 23.30 uur. Even leek het er op dat dit item zou gaan verdwijnen uit de radioshow, maar na rijp beraad is besloten om dit onderdeel te behouden. Echter, waar vroeger óf een oude happy hardcore plaat óf een oude rockplaat met gitaren te horen was, is nu gekozen voor de ‘Tandenpoets Dansplaat’, een fijne recente dancetrack om nog even de voetjes van de vloer te dansen. Verder nog ‘De Nederlandse Top 10’ (22.30 uur) en ‘Oud & Nieuw’ (rond 22.50 uur). De muziek uit de jaren 80 is te horen in het eerste half uur en het gehele tweede uur van ‘Aalsmeer by Night’, donderdagavond tussen 22.00 en middernacht op Radio Aalsmeer.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 oktober 2015 om 23:54 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×