‘That’s Life’ over ontwikkelingshulp

BarbarugoIn het maandelijkse programma ‘Thats’Life’ bespreekt presentatrice Jenny Piet donderdag tussen 20.00 en 22.00 uur vier interessante onderwerpen. Het programma opent met het vaste item over de vrijwilligerscentrale. Deze keer komt Ruud Goedknegt langs van de stichting Barbaruga. Ook homeopaat Catinka Rabbers-Dekkers is weer van de partij en zal het hebben over de zin of onzin van het griepvaccin. Verder interviews met de muziekvereniging Flora en de Eetclub Aalsmeer.

‘That’s Life’ wordt een keer per maand op donderdagavond uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 18 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×