Louis Blauwhoff 99ste gast in 'Door de Mangel'

Louis BlauwhoffAfgelopen maandag was Frank Springintveld, penningmeester van FC Aalsmeer, mede-eigenaar van de Antenna Uitzendgroep en hardcore Prince-fan te gast in de talkshow ‘Door de Mangel’. De familie-man bij uitstek, muziekliefhebber en ondernemer zorgde er zelfs voor dat er in het buitenland (o.a. Engeland en de VS). Op de vraag wat het meest bijzondere optreden die hij had meegemaakt van de Amerikaanse zanger, antwoordde hij: “in Brussel. Tijdens dat intieme concert heb ik hem zelfs aan kunnen raken”.

Springintveld koos als 99ste gast zijn eerste werkgever Louis Blauwhoff. “Hij is geen fan van Prince, maar ik wil hem vragen toch een keer naar een cd met 10 nummers van de zanger te luisteren. Misschien verandert hij dan van mening”, aldus de Hormeerder. Blauwhoff  zal komende maandag om 19.00 uur ongetwijfeld garant staan voor een interessante uitzending. Afgelopen  maandag maakten presentatoren Mylène en Elbert ook bekend maken wie de bekende 100ste gast wordt in ‘Door de Mangel’ op 2 november a.s. Dat wordt niemand minder dan Gerard Joling!

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Gepubliceerd: 19 oktober 2015 om 23:49 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×