'Let's Go!' zoekt boekenwurmen

Let's Go_2015-10-05Vrijdag 9 oktober begint je weekend bij Kim & Joey. Tussen 18.00 en 19.00 uur hebben zij weer een gezellige uitzending Let’s Go! klaar staan, bomvol leuke nieuwtjes, gezellige interviews en natuurlijk heel veel muziek. Zo komt Melissa langs en gaat zij alles vertellen over hoe je leuke verjaardagspartijtjes kan vieren. Wat dacht je van een “Wie is de Mol?” partijtje? Of juist een heel creatief partijtje waar je lekker aan de gang gaat met lijm, verf, scharen en andere leuke knutselmaterialen? Vrijdag hoor je er alles over. Ook zal zij samen met Kim een tipje van sluier oplichten over een creatief item vanaf november bij Let’s Go! Wat Melissa elke maand komt doen dat hoor je vrijdag!

Het jeugdprogramma ‘Let’s Go!’ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 tot 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Woensdag 7 oktober is de Kinderboekenweek van start gegaan. Wat er allemaal te beleven is rondom de Kinderboekenweek dat heeft Kim voor je uitgezocht. Natuurlijk zijn Kim & Joey ook heel benieuwd naar jouw favoriete boek en/of schrijver! Ben jij een echte boekenwurm en wil je wat komen vertellen over je favoriete boek en/of schrijver? Geef je dan op via letsgo@radioaalsmeer.nl en dan ben je vrijdag van harte welkom in de studio.

Natuurlijk kan je vrijdag ook weer lekker mee kletsen via de chat, je kan bellen naar de studio of nog leuke gewoon weer even langskomen! We beloven dat het weer een gezellig feestje gaat worden! Volg ‘Let’s Go! via Facebook, Instagram of Twitter, dan ben je meteen op de hoogte van alle leuke nieuwtjes, gasten en prijsvragen.

Gepubliceerd: 5 oktober 2015 om 22:57 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×