Voorzitter FC Aalsmeer in 'Door de Mangel'

eef niezing 2De wekelijks veelbeluisterde Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ werd afgelopen week geconfronteerd met een gast die op het laatste moment af moest zeggen. Gelukkig is er altijd iemand te vinden die ‘vrijwillig’ gemangeld wil worden. Deze week was dat fysiotherapeut René Vreken. De drie kernwoorden die René bij zichzelf vindt passen zijn: teamplayer, humor en eigenwijs. De manager van het Paramedisch Adviescentrum Aalsmeer vertelde dat voetbal een belangrijke rol in zijn jonge jaren heeft gespeeld, maar een knieblessure dwong hem te stoppen.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Ook de 50-jarige Kudelstaarter heeft een nieuwe gast uitgekozen: onderwijsman en voorzitter van voetbalclub FC Aalsmeer Eef Niezing. Van hem wil René iets bijzonders weten: “Eef heeft al een heel plan voor zijn ‘mantelzorg’ bedacht. Ik zou graag willen weten hoe hij zijn oude dag voor zich ziet”, aldus Vreken. Het antwoord op deze vraag hoort u komende maandag vanaf 19.00 uur.

Eef Niezing is de 97ste Aalsmeerder die langskomt en dat betekent dat de 100ste gast nu echt dichtbij komt. Afgelopen maandag onthulden de presentatoren een nieuwe hint en dat is het woord “hoog”. Al een idee wie deze gast gaat worden? In ieder geval een bekende Aalsmeerder en eentje die iedereen kent! Noteer de datum alvast in uw agenda: maandag 2 november a.s.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Op zaterdag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt het programma herhaald.

Gepubliceerd: 9 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×