Wijn en politiek nieuws

oktober wijnmaandVoor het programma ‘Sem op Zaterdag’ heeft presentator Sem van Hest komende zaterdag, ondanks het vroege uur (11.00 uur), gekozen voor het thema “wijn”. Oktober wijnmaand, de avonden worden langer en dan kan een glas wijn er dat gezellige extraatje aan geven. De muzikale omlijsting bij dit idee zal een combi van een fris wit wijntje, dan weer een volle rode of een sprankelende rosé worden.

Om 12.00 uur volgt het programma ‘Aalsmeer Politiek’, waarin deze keer het CDA te gast is. Robbert-Jan van Duin en Ton Smit zullen aanschuiven. En er is genoeg te bepraten; uiteraard aandacht voor de commissievergaderingen van dinsdag- en donderdagavond.

‘Sem op zaterdag’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 11.00 en 12.00 uur.
Aalsmeer Politiek’ wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 12.00 en 13.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 oktober 2015 om 23:21 uur, geschreven door Elbert Huijts

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×