'Vrijdagavondcafé' bakt koekjes bruin

koekjesHoe zijn koekjes eigenlijk ontstaan? Hoeveel soorten smaken zijn er en hoe maak je kokoskoekjes? Marc Eveleens geeft hier en op nog veel meer vragen antwoord in zijn maandelijkse vrolijke radiorubriek ‘Marc’s Culinaire Kookwekker’ in het radioprogramma Vrijdagavondcafé. Presentator Ron die deze week met Caroline presenteert, ontvangt verder gasten met actuele onderwerpen in de studio. Tinca, de winnares van twee kaarten voor het concert van Ruth Jacott, schuift aan en komt vertellen hoe ze heeft genoten.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Wil je ook iets komen vertellen in het leukste radiocafé van de regio? Je bent van harte welkom tussen 21.00 uur en 23.00 uur op de vrijdagavond. Verder natuurlijk ook deze week de Soulshow-classic, Ron’s Top 40 Hitarchief en de Twitterhit. Deze week zijn de programmamakers opzoek naar een hit met een ‘dier’ in de titel of de artiesten/band-naam. En dat mag natuurlijk nederlandstalig of engelstalig zijn. Geef jouw inzending door via studio@radioaalsmeer.nl of via de Facebookpagina Vrijdagavondcafé of Twitter: @Vrij_avondcafé. Onder alle inzendingen verloten we vrijdagavond een set van 2 vrijkaarten voor de Bioscoop Aalsmeer.

‘Vrijdagavondcafé‘ wordt iedere vrijdag uitgezonden van 21.00 – 23.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 11 oktober 2015

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×